Сегашните акционери на Левски ще могат до средата на май да

...
Сегашните акционери на Левски ще могат до средата на май да
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЕ: Сираков търси 3 милона лева от акциите

Сегашните акционери на Левски ще могат доникъде на май да заявят и платят нови скъпи бумаги с номинал от 1 лев, само че с цена от 5 лв.. Капиталът на сдружението се подвига с 3 милиона лв., като срокът за записване и заплащане стартира да тече след вписването на решенията от общото заседание на 6 април в Търговския указател. Това нормално става в границите на седмица, написа Труд.При състояние че не бъдат записани и платени всички 3 милиона акции, капиталът на сдружението ще бъде повишен единствено до сумата, която е събрана. При триумф капиталът на Левски ще бъде 33 669 974 лв..

Първият стадий ще е записване и заплащане от сегашните акционери. Ако не бъде събран капиталът, ще има втори стадий, като тези, които желаят, могат да вземат в допълнение акции. И едвам по-късно ще се направи равносметката. Нови акционери няма да бъдат вкарвани.

На общото заседание ще бъде освободен надзорният съвет на сдружението и ще бъде определен нов. Интересното е, че няма предложение от притежателя Наско Сираков, а в новия ще се влиза с болшинство на самото заседание, което е много необичайно решение.

В момента в надзорния съвет са Наско Сираков, Петър Ганев, Венцислав Димитров и Антон Краус, като Краус размени през ноември Константин Папазов. Прогнозата на Наско Сираков за общото заседание, че на него всичко може да се случи, е много точна.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР